ONS TEAM

Podotherapie de Meierij is een praktijk met
meerdere vestigingen in Brabant. In onze praktijk
werken dan ook meerdere podotherapeuten.
Op deze pagina lees je meer over de podotherapeuten
en administratief medewerkers.

Marloes Goossens

Marloes Goossens - Van der Zanden

Marloes is in 2007 afgestudeerd als all-round podotherapeut en is eigenaresse van deze praktijk. Marloes zet zich actief in binnen de regio bij het organiseren van intercollegiaal overleg en heeft daarnaast diabetes mellitus en de oncologische voet als aandachtspunt.

Marleen Ketelaars

Marleen Ketelaars - Van de Riet

Marleen is ruim 10 jaar werkzaam geweest als verzorgende en gaf daarnaast administratieve ondersteuning in het bedrijf van haar echtgenoot. Vanaf april 2011 is zij werkzaam binnen de praktijk als secretaresse/administratief medewerkster.

Charlotte de Greef

Charlotte de Greef

Charlotte is al ruim 25 jaar bezig met podotherapie. Met haar 15 jaar ervaring als leerkracht aan de Fontys en haar 10 jaar ervaring op de wondenpoli in het ziekenhuis in Amersfoort bent u bij haar in de juiste handen. Verder heeft ze nog haar eigen praktijk gehad en is ze gespecialiseerd in nagelchirurgie, wat ze de laatste 10 jaar in de praktijk heeft geïntegreerd.

Imke Couteaux

Imke Couteaux

Imke is in 2016 afgestudeerd als all-round podotherapeut. Na haar eindstage bij Marloes Goossens is ze bij Podotherapie de Meierij in dienst gekomen. In 2018 is ze gestart met de opleiding tot sportpodotherapeut welke ze in 2020 hoopt af te ronden.

Noor Verbakel

Noor Verbakel

Noor is sinds november 2018 werkzaam bij Podotherapie de Meierij als administratief medewerkster. Hiervoor heeft ze o.a. in de horeca gewerkt, waar ook een stukje van de administratie tot haar taken behoorde.

Thomas Smits

Thomas Smits

Thomas is in 2019 afgestudeerd als podotherapeut. In de praktijk kun je hem al tegen zijn gekomen op de locatie Sint-Oedenrode tijdens zijn afstudeerstage bij Podotherapie de Meierij. Nu is hij werkzaam op de locaties Schijndel en Den Bosch.

podotherapie de meierij


PERSOONLIJKE AANDACHT
EERLIJK & TRANSPARANT
MULTIDISCIPLINAIRE SAMENWERKINGEN
ERKENDE PODOTHERAPEUTEN