SCHIJNDEL


Bezoekadres Schijndel, Fysiotherapie de Meierij

Locatie Schijndel van podotherapie de Meierij is gevestigd op de Bunderstraat 22 in Schijndel. De praktijkruimte bevindt zich op de begane grond in het gebouw van de fysiotherapie. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de rechter zijde van dierenartspraktijk de Meierij. U kunt hier plaatsnemen in de wachtkamer bij binnenkomst welke ook wordt gebruikt voor de fysiotherapie. Op de locatie Schijndel wordt u geholpen door Imke Couteaux of Thomas Smits.
Vanuit Hallux voetexperts is er een samenwerking met orthopedisch schoentechnicus, Koen Toonen.
Hij heeft spreekuur, om de week, op donderdag in Schijndel en op dinsdag in Sint Oedenrode Odendael.

Imke Couteaux


Thomas Smits


Koen Toonen


Hallux voetexperts

Hallux voetexperts wil met een totaal dienstenpakket alle voetklachten of klachten aan knieën, heupen of lage rug die voortkomen uit een afwijkend functioneren van de voeten, kunnen verhelpen of verbeteren. Hallux Voetexperts heeft alle disciplines en oplossingen in huis, of werkt hier nauw mee samen, om boven genoemde klachten zo snel mogelijk te verhelpen. De experts van Hallux orthopedie bieden u deskundigheid en service op het gebied van orthopedische schoenen. U kunt bij ons terecht voor orthopedische schoenen en steunzolen. U kunt de collectie hier bekijken. We hebben voor iedereen een oplossing op maat!

Fysiotherapie De Meierij Schijndel

Meer informatie vindt u op www.fysiotherapiedemeierij.nl


Podotherapie de Meierij is dé praktijk voor podotherapie in Schijndel en omgeving. Specialist bij voetklachten of klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten. Een podotherapeut behandelt cliënten met voetklachten en klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten, zoals klachten aan de knie, heup of lage rugklachten. Hierbij kan onder andere worden gedacht aan: standsafwijkingen, klachten door overbelasting sportblessures, voetproblemen bij kinderen, nagelproblematiek, afwijking van tenen, huidaandoeningen (likdoorns en eelt), voetklachten bij Diabetes Mellitus en reuma en wondbehandelingen.


Podotherapie de Meierij is een praktijk met meerdere vestigingen in Brabant. In onze praktijken werken meerdere podotherapeuten, welke verschillende specialisaties hebben. We werken vanuit onze praktijken in Sint-Oedenrode Gezondheidscentrum, Sint Oedenrode Odendael, Sint Oedenrode Voetcentrum Anja, Son en Breugel en Berghem. Met meerdere locaties van een praktijk voor podotherapie in de regio tussen Eindhoven en ‘s Hertogenbosch staat een vakkundig team voor u klaar om u te helpen.
Op de hoogte blijven? Volg Podotherapie de Meierij op Facebook.

Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten Er zijn in Nederland zo’n 1.000 podotherapeuten, welke bijna allen verenigd zijn in de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). De podotherapie in Nederland ontwikkeld zich snel en er is in steeds grotere mate sprake van onderlinge samenwerking tussen podotherapeuten en andere voetzorgprofessionals. De NVvP bewaakt de eenheid en kwaliteit binnen de beroepsgroep door haar leden optimaal te faciliteren. De podotherapie in Nederland ontwikkeld zich snel en er is in steeds grotere mate sprake van onderlinge samenwerking tussen podotherapeuten en andere voetzorgprofessionals. De NVvP bewaakt de eenheid en kwaliteit binnen de beroepsgroep door haar leden optimaal te faciliteren.