SINT
OEDENRODE


Bezoekadres Odendael Sint Oedenrode

Locatie Odendael is gevestigd op de Neulstraat 37 in Sint-Oedenrode. We zijn daar te vinden op de eerste verdieping die te bereiken is via de hoofdingang, waarna u gebruik kunt maken van de trap of lift. Hier bevind zicht de wachtruimte waar u plaats kunt nemen.
Op deze locatie wordt u geholpen door Marloes Goossens of Charlotte de Greef.
Vanuit Hallux voetexperts is er een samenwerking met orthopedisch schoentechnicus, Koen Toonen.
Hij heeft spreekuur, om de week, op de dinsdag in Sint Oedenrode Odendael en op donderdag in Schijndel.

Marloes Goossens


Charlotte de Greef


Koen Toonen


Hallux voetexperts

Hallux voetexperts wil met een totaal dienstenpakket alle voetklachten of klachten aan knieën, heupen of lage rug die voortkomen uit een afwijkend functioneren van de voeten, kunnen verhelpen of verbeteren. Hallux Voetexperts heeft alle disciplines en oplossingen in huis, of werkt hier nauw mee samen, om boven genoemde klachten zo snel mogelijk te verhelpen. De experts van Hallux orthopedie bieden u deskundigheid en service op het gebied van orthopedische schoenen. U kunt bij ons terecht voor orthopedische schoenen en steunzolen. U kunt de collectie hier bekijken. We hebben voor iedereen een oplossing op maat!

Odendael

Odendael is een huis met allure. Eén van de grotere huizen van BrabantZorg dat alle vormen van zorg aanbiedt. Odendael is het kloppend hart van de seniorenwereld in Sint-Oedenrode. Ruimte en licht en het materiaalgebruik zijn heel bijzonder in dit moderne huis. Het open en lichte gebouw is voorzien van een internetcafé, winkel, kapsalon, pedicure, podotherapeut, schoonheidssalon en bibliotheek. Voorzieningen die een onderdeel vormen van het aanbod met veel gezelligheid en ruime mogelijkheden. Meer informatie over Odendael vindt u op www.brabantzorg.eu


Podotherapie de Meierij is dé praktijk voor podotherapie in Sint Oedenrode en omgeving. Specialist bij voetklachten of klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten. Een podotherapeut behandelt cliënten met voetklachten en klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten, zoals klachten aan de knie, heup of lage rugklachten. Hierbij kan onder andere worden gedacht aan: standsafwijkingen, klachten door overbelasting sportblessures, voetproblemen bij kinderen, nagelproblematiek, afwijking van tenen, huidaandoeningen (likdoorns en eelt), voetklachten bij Diabetes Mellitus en reuma en wondbehandelingen.


Podotherapie de Meierij is een praktijk met meerdere vestigingen in Brabant. In onze praktijken werken meerdere podotherapeuten, welke verschillende specialisaties hebben. We werken vanuit onze praktijken in Berghem, Sint Oedenrode Gezondheidscentrum , Sint Oedenrode Voetcentrum Anja, Son en Breugel en Schijndel. Met meerdere locaties van een praktijk voor podotherapie in de regio tussen Eindhoven en ‘s Hertogenbosch staat een vakkundig team voor u klaar om u te helpen.
Op de hoogte blijven? Volg Podotherapie de Meierij op Facebook.

Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten Er zijn in Nederland zo’n 1.000 podotherapeuten, welke bijna allen verenigd zijn in de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). De podotherapie in Nederland ontwikkeld zich snel en er is in steeds grotere mate sprake van onderlinge samenwerking tussen podotherapeuten en andere voetzorgprofessionals. De NVvP bewaakt de eenheid en kwaliteit binnen de beroepsgroep door haar leden optimaal te faciliteren. De podotherapie in Nederland ontwikkeld zich snel en er is in steeds grotere mate sprake van onderlinge samenwerking tussen podotherapeuten en andere voetzorgprofessionals. De NVvP bewaakt de eenheid en kwaliteit binnen de beroepsgroep door haar leden optimaal te faciliteren.